Ltech AB i Bredaryd - Verktygsservice och verktygssvetsning

PUTSNING & POLERING

Vi erbjuder omfattande tjänster inom putsning, polering och högglanspolering för tillverkande industrier, speciellt inriktade på verktyg och detaljer. Genom vår expertis i putsning kan vi effektivt bearbeta verktyg och detaljer, vilket är avgörande för precision och kvalitet i slutprodukten.

 

Vår specialitet inom polering innebär att vi kan förbättra ytan på olika material, vilket resulterar i en förbättrad estetik och funktion. Högglanspolering, som utförs med avancerad diamantpoleringsteknik, bidrar till en exceptionell ytfinish som är eftertraktad inom många industrisegment.

 

Vårt integrerade tillvägagångssätt innebär att kunder kan hämta sina verktyg fullständigt bearbetade och färdiga under ett och samma tak. Denna helhetslösning är inte bara bekväm utan också tidsbesparande, då den eliminerar behovet av att skicka verktygen mellan olika leverantörer för olika behandlingar. Vår kompetens sträcker sig även till återställning och reparation av verktyg, inklusive svetsade delar. 

 

 

Mer information om putsning och polering av verktyg

Vår expertis garanterar att varje verktyg inte bara uppfyller, utan ofta överstiger, de höga kraven på kvalitet och finish som branschen ställer. Putsningsprocessen hos Ltech är skräddarsydd för att effektivt eliminera defekter och förbereda ytan för ytterligare behandlingar. Genom att noggrant avlägsna oxidation, smuts och andra föroreningar säkerställer vi en jämn och ren yta, vilket är avgörande för verktygens optimala funktion och hållbarhet.

 

Genom att använda avancerade tekniker och material åstadkommer vi en slät och enhetlig yta. Denna process är inte bara avgörande för verktygets estetik utan även för dess funktion. En välpolerad yta minskar friktion och förbättrar därmed verktygets prestanda, vilket är vitalt i många industriella applikationer.

 

Med hjälp av sofistikerad diamantpoleringsteknik uppnår vi en spegelblank finish som är estetiskt tilltalande och funktionellt överlägsen. Denna finish är särskilt eftertraktad inom sektorer som medicinteknik och bilindustri där både utseende och ytfinish spelar en kritisk roll. Högglanspolerade verktyg är inte bara estetiskt tilltalande utan också mer effektiva tack vare minskad friktion och förbättrad korrosionsbeständighet.

 

Du kan få sina verktyg helt bearbetade hos oss – från putsning till högglanspolering. Detta sparar dig tid och resurser eftersom du slipper hantera flera olika leverantörer och logistiska utmaningar.

 

Utöver våra standardtjänster erbjuder Ltech även anpassade lösningar för reparation och återställning av verktyg. Vår förmåga att restaurera och reparera även svetsade verktyg ger oss en unik ställning på marknaden. Denna flexibilitet är särskilt värdefull för kunder som behöver specialiserade reparationstjänster.

 

Vårt arbete sträcker sig bortom traditionella metoder. Vi använder oss av avancerad teknik och expertis för att garantera att våra kunder får den bästa möjliga service. Oavsett om det gäller enstaka verktyg eller stora batcher, anpassar vi våra processer för att möta specifika behov och krav.

 

Sammantaget är Ltech mer än bara en tjänsteleverantör; vi är en partner som arbetar nära våra kunder för att säkerställa att deras verktyg och komponenter håller högsta möjliga standard.

  • Ltech AB

  • Lundavägen 52

    333 71 Bredaryd

  • 072 – 528 04 00
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

Kontaktpersoner

  Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.